Over mij

Just Another Photo by Miss MarWelkom op mijn fotoblog!

Ik ben Miss  Mar, 29 jaar (plus 6, maar nog altijd in de ontkenning) en woonachtig in het prachtige Wormerveer in de Zaanstreek.

Naast mijn huidige job als (voornamelijk) support medewerker, ben ik vooral de hobbyhoofdredactrice op mijn website voor vrouwen uithangen (al ligt dat een beetje op z’n gat ~ as I write), blog en kleur ik van alles en nog wat op mijn persoonlijke blog én dicht ik erop los op mijn eigen dichteres-platform, en ben ik begin 2017 aan een nieuwe hobby begonnen: fotografie. Tadadaaaa!

Met mijn Canon EOS 1300D (wat een pareltje!) trek ik er tegenwoordig vaker op uit om mooie composities te ontdekken en deze vast te leggen op de gevoelige plaat. Naast het daadwerkelijke fotograferen, wat al een kunst op zichzelf is, ben ik me ook aan het verdiepen in het bewerken van foto’s met behulp van Photoshop, om van de mooiste kiekjes, nóg mooiere kiekjes te kunnen maken.  Pro kun je me (nog) niet noemen, maar wat vind ik het heerlijk om nieuwe dingen te leren en mezelf van amateur hobbyfotografe om te scholen tot professioneel fotografe. Mark my words. Kom hier over een aantal maanden terug, en zie mijn groei! Ik ben er in ieder geval al van overtuigd dat ik dit weet uit te bouwen tot iets moois en groots. Nu jij nog!

Wees welkom op JustAnotherPhoto.nl en geniet van mijn nieuwe hobby (‘soon-to-be-pro’): fotografie en schroom vooral niet een reactie achter te laten of feedback te geven.

Groetjes,
Miss Mar!

2 gedachten over “Over mij

    1. Dankjewel Ingrid!

      Ik weet niet wat voor camera je hebt/gebruikt, maar voor Canon is er een geweldige app waar je ontzettend veel van kunt leren en mee kunt oefenen. Je kunt er jouw camera invoeren en nog wat andere gegevens, en aan de hand van jouw gegevens worden er oefenopdrachten aangeboden met een hele duidelijke uitleg erbij. De app heet “Canon Companion”. 🙂

Geef een reactie